21 Temmuz 2016 Perşembe

Pokemon Go: İstanbulda Pokemon İle Kaynayan Yerler



Pokemon Go oynayanların sayısı her geçen gün katlanarak artıyor. Bu da ne kadar büyük bir çılgınlığın başladığını gösterir. Bu durum ne kadar bazılarını gıcık etse de böyle etkileşim içine sokan bir oyun ilk defa çıkıyor. 1990'lı yıllarda dışarıda futbol oynayan çocuklar eve girmezdi, 2000'li yıllarda çevrim içi oyun oynayan çocuklar dışarı çıkmadı şimdi ise çevrim içi oyun oynayıp içeri girmeyen nesil geliyor. Bana sorarsanız 2000'li yılların çocukları oldukça sağlıksız yetişti. Çünkü bol hava ve hareket kabiliyeti oldukça az bir ortamda büyüdüler. Şimdiki nesil ise hem eğlenecek hem yürüyüşünü yapacak ve yeni yerler keşfedecek. Sizde yeni yerler keşfetmek ve oyun oynamak istiyorsanız tam olarak doğru adrestesiniz. İstanbul'da yaşayıp metro tünellerinden başka yer görmeyen kişilere 10 tane hem Pokemon açısından oldukça kalabalık hem nadir Pokemon yuvası söyleyeceğim. Alın arkadaşınızı ve hem temiz hava hem de Pokemon kovalayın.


1- Maçka Demokrasi Parkı

Pokemon Go: Maçka Demokrasi Parkı
Pokemon Go: Maçka Demokrasi Parkı
Burada nadir bulunan Pokemonların oldukça kalabalık. Sizin de gezip görüp pokemon avlamaya müsait olan oldukça nezih bir ortam. Ayrıca belirtmek isterim ki en çok Charmander'imi burda yakaladım. Aynı anda yüzlerce kişi burada pokemon avlamayı planlamakta olduğu istihbaratını da size verelim.


2- Beşiktaş

Pokemon Go: Beşiktaş
Pokemon Go: Beşiktaş
Burada CP si yüksek yani oldukça güçlü pokemonlar bulunduğunu size söylemekte fayda var sanırım. Çarşı ve ara sokaklarda gezmeyi de ihmal etmeyin. Sahil boyu ne kadar cazip gelse de belki de Charizard sokaklarda olabilir.

3- İstiklal Caddesi

Pokemon Go: İstiklal Caddesi
Pokemon Go: İstiklal Caddesi
İnsanların oldukça kalabalık olmasının yanı sıra bu kalabalık sayesinde oldukça pokemon kaynadığını belirtilen bu yerde 10 adımda bir pokemon sizi karşılamakta. Ayrıca burada sürüyle pokestop var. Pokemon Topunuz bittiyse doğru yerdesiniz.

4- Kadıköy

Pokemon Go: Kadıköy
Pokemon Go: Kadıköy
Rıhtımdaki su pokemonlarının sayısı orada bulunan insanlardan fazla olduğu duyumu efsaneleşmek üzere. Su pokemonu arıyorsanız siz en iyisi rıhtıma yol alın.

5- Moda Sahili

Pokemon Go: Moda Sahili
Pokemon Go: Moda Sahili
Burada pokemon sayısı daha az olduğu için avınıza sakin sakin yaklaşabilir ve yakalayabilirsiniz. 

6- Sultanahmet Meydanı

Pokemon Go: Sultanahmet Meydanı
Pokemon Go: Sultanahmet Meydanı
Hayalet Pokemonlardan oldukça yoğun bulunan bu bölge turistlerin ve insanların buraya dolaşmasının sebebi tarihi olarak zengin bir bölge olması. Bildiğiniz gibi tarihi bölgelerde pokestoplar olduğu için. Poki topu ve bir çok envanter edinebilirsiniz. Pokemonsuz kalmayacağınıza garanti verebilirim.


7- Göztepe Özgürlük Parkı

Pokemon Go: Göztepe Özgürlük Parkı
Pokemon Go: Göztepe Özgürlük Parkı
Koşu yaparken yakalanacak pokemon sayısını siz bile tahmin edemezsiniz. O kadar çok ki anlatılamaz. İnsanların henüz keşfetmediği bir yer olduğu için oldukça az insan ve oldukça çok pokemon mevcut. Hatta kız arkadaşınızı alıp gezdirme bahanesi ile pokemon bile yakalayabilirsiniz.

8- Bağdat Caddesi

Pokemon Go: Bağdat Caddesi
Pokemon Go: Bağdat Caddesi

Burada tarihi yapıların bol olmasından mütevellit pokestop cennetidir. Hem gezmeye, hem dondurma yemeye ve hem pokestop depolamaya en uygun mekanlardan biridir.

9- Caddebostan Sahili

Pokemon Go: Caddebostan Sahili
Pokemon Go: Caddebostan Sahili
Pokestop pek bulunmayan ama pokemon denince tam bir hazine yeri olan bu sahilde 5 adım başı bir pokemon sizi beklemekte.

10- Taksim Gezi Parkı

Pokemon Go: Taksim Gezi Parkı
Pokemon Go: Taksim Gezi Parkı

İstiklal caddesinde depoladığınız poketoplarını kullanmanız için en uygun yerlerden biridir burası. İçinde sizin gibi sürüyle pokemon oynayan bireylerin olduğu bu alan tanışıp yeni arkadaşlıklar edinmeniz için oldukça uygun bir ortam. Belkide Ash orda sizi bekliyordur. Kim bilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder